Pieczarki smażone z cebulą

Ocena przepisu

Składniki

  • pieczarki 60 dag
  • cebula 2 sztuki
  • olej lniany 3 łyżki
  • sól ziołowa
  • pieprz cytrynowy

Sposób przyrządzenia

Pieczarki kroimy w plasterki oraz cebulę. Rozgrzać olej lniany włożyć pieczarki oraz cebulę. Smażymy do miękkości grzybów.Doprawić do smaku solą ziołową oraz pieprzem cytrynowym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1590
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Pieczarki smażone z cebulą
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki smażone z cebulą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.