Pieczarki w bekonie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z pieczarek odkroić ogonki, bekon pokroić w cienkie plasterki. Czosnek, natkę i bazylie drobno posiekać i wymieszać z oliwą doprawiając do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowaną pastą posmarować grzyby i zawinąć w boczek i spiąć wykałaczką. Ułożyć grzyby w naczyniu żaroodpornym bez przykrycia i zapiekać około 15 minut. Mieszać co jakiś czas.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1327
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki w bekonie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.