Pieczarki w mięsnym odzieniu

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki w mięsnym odzieniu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć obsmażyć w całości na mocno rozgrzanym maśle. Oprószyć solą i pieprzem. Do mięsa dodać bułkę, jajko i drobno pokrojoną cebulę. Doprawić solą i pieprzem. Wyrobić. Z mięsa formować małe placuszki. Na środek kłaść pieczarkę i zawijać formować kotleciki. Obtaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1167
Data dodania: 2010-12-07

Zdjęcia

Pieczarki w mięsnym odzieniu
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki w mięsnym odzieniu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.