Pieczarki z mielonym

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki z mielonym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć wyciąć nóżki ułożyć na patelni ogrzewać aż pojawi się sok, przemieszać można lekko obsmażyć na maśle. Przestudzić oprószyć solą i pieprzem. Do mięsa mielonego dodać jajko tartą bułkę[można dodać drobno pokrojone i obsmażone nóżki pieczarek)doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Zarobić masę. Formować okrągłe kotleciki. Wkładać w kapelusze pieczarek. Obsypać serem i zapiekać ok 30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 726
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Pieczarki z mielonym
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-18
Pieczarki z mielonym
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki z mielonym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.