Pieczarkowa

Ocena przepisu

Opis

Pieczarkowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew obrać i pokroić. Włożyć do garnka. Zalać ok1, 5 litra wody. Pieczarki umyć pokroić w plastry lub ćwiartki. Cebulę pokroić w drobniutko kosteczkę. Na patelni rozgrzać masło, zeszklić cebulę. Dodać pieczarki i chwilę przesmażyć. Dodać do zupy razem z kostką rosołową. Gotować ok 20 minut. Pod koniec gotowania zagęścić mąką. Dodać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 965
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Pieczarkowa
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-12
Pieczarkowa
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.