Pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Skrzydełka umyć zalać wodą nastawić do gotowania. Marchew i por obrać opłukać dodać do garnka. Posolić. Pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić dodać do zupy. Gotować do miękkości. Mięso wyjąć. Można troszkę zagęścić mąką, doprawić do smaku i na koniec dodać śmietanę. Podawać z ugotowanym makaronem. Można posypać pokrojoną natką pietruszki
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 384
Data dodania: 2012-09-14

Zdjęcia

Pieczarkowa
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.