Pieczarkowa z makaronem

Ocena przepisu

Opis

Pieczarkowa z makaronem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew, pietruszkę obrać i pokroić w plasterki. Por także pokroić w plasterki. Włożyć do garnka zalać wodą lub bulionem ok2 litrów. Pieczarki umyć i pokroić w plasterki. Przesmażyć na rozgrzanym maśle. Dodać do warzyw. Gotować ok 20 - 25 minut. Pod koniec gotowania zagęścić mąką i dodać śmietanę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać z ugotowanym makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 446
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Pieczarkowa z makaronem
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-12
Pieczarkowa z makaronem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowa z makaronem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.