Pieczarkowa z ziemniakami

Ocena przepisu

Opis

Pieczarkowa z ziemniakami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć i zalać wodą. Zagotować. Ziemniaki, obrać, umyć i pokroić. Dodać do zupy. Pietruszkę, obrać, umyć i dodać także do zupy. Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i przesmażyć na maśle. Cebule obrać, drobno pokroi, dodać do pieczarek i przesmażyć. Dodać do zupy razem z umytą i startą na tarce marchwią. Mięsu wyjąć, obrać i pokroić w kostkę. I włożyć ponownie do garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać śmietanę i wymieszać. Posypać umytą i posiekaną natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1315
Data dodania: 2011-03-23

Zdjęcia

Pieczarkowa z ziemniakami
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-23
Pieczarkowa z ziemniakami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowa z ziemniakami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.