Pieczarkowy makaron

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki obierz i pokrój w półplasterki, podduś na oleju razem z cebulą i czosnkiem pokrojonym w drobną kostkę. Duś do puki płyn trochę nie odparuje. Następnie dopraw solą i pieprzem, dodaj śmietanę. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Gdy makaron jest jeszcze ciepły wymieszaj go razem z sosem, danie posyp natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 984
Data dodania: 2010-04-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowy makaron

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.