Pieczeń mięsno-paprykowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa oczyszczamy, kroimy w kostkę, następnie podsmażamy na oliwie. Odstawiamy do wystudzenia. W miseczce wyrabiamy masę z mięsa, jajek, warzyw, musztardy, bułki tartej. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Masę mięsno wykładamy do formy, pieczemy 50-60 minut w temp. 180*c.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 632
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń mięsno-paprykowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.