Pieczeń rzymska z cukinią

Ocena przepisu

Składniki

nadzienie

Sposób przyrządzenia

Kajzerkę namoczyć, odcisnąć. Cebulę posiekać, zeszklić na maśle. Mięso włożyć do miski, wbić jajka, dodać kajzerkę i cebulę. Wsypać zioła, doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić. Przykryć i wstawić do lodówki. Odciąć końce cukinii, wydrążyć środek. Cukinię włożyć do wrzątku, gotować 2 minuty, wyjąć, przestudzić. Warzywa na nadzienie oczyścić, pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie. Dodać żółtko, natkę i tartą bułkę, przyprawić. Cukinię napełnić warzywnym nadzieniem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 1340
Data dodania: 2009-01-13

Zdjęcia

Pieczeń rzymska z cukinią
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-14
Pieczeń rzymska z cukinią
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń rzymska z cukinią

2010-02-22 23:37:49

Te nadzienie jest pyszne do tej pieczeni. polecam.
!Jagoda#

!Jagoda

2009-05-24 10:05:36

Zapowiada się ciekawie. Poproszę o dokończenie przepisu!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.