Pieczeń wieprzowa

Ocena przepisu

Opis

Przepyszna potrawa rodem z Czech.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myje, kroje na kawałki, solę i obsypuję kminkiem. Brytfannę smaruję smalcem i układam w niej przyprawione mięso. Piekę w piekarniku po każdej stronie od 45 minut do godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 741
Data dodania: 2009-07-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń wieprzowa

2010-02-22 23:40:08

Od czasu, do czasu robię takie pieczenie.
!selma#

!selma

2009-08-04 15:28:44

jakby zamarynowac karkówke kilka godzin przed pieczeniem to smak potrawy będzie lepszy, a i mięsko skruszeje i bedzie miększe :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.