Pieczeń wieprzowa z rożna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso zwinąć i związać, posmarować olejem, oprószyć solą i pieprzem. Piec w najwyższej temperaturze 60 minut. Sos z pieczeni zagęścić mąką ziemniaczaną rozprowadzoną w zimnej wodzie, doprawić solą, pieprzem i zagotować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1837
Data dodania: 2009-01-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń wieprzowa z rożna

2010-02-09 00:16:55

Dla smakoszy mięsa, to musi być coś.

2009-01-25 18:40:14

A ja dodaje jeszcze do tego 2 cebule posiekane i jest bardzo dobre, polecam sprobowac

2009-01-23 21:01:42

Ha i pieczone ziemniaczki z surowka, palce lizac, polecam taki zestaw

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.