Pieczona ryba

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety rybne ułożyć na folii aluminiowej posmarowanej olejem. Przyprawić solą i pieprzem. Marchewkę, wymieszać z posiekanym czosnkiem i cebulą, następnie umieścić na foli, tak, aby otaczały rybę. Dodać olej. Całość skropić sokiem z cytryny, a na wierzchu posypać koperkiem i ułożyć plasterki cytryny włożyć do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. Piec 15-20 minut aż warzywa będą miękkie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 484
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Pieczona ryba
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczona ryba

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.