Pieczone jabłka z bakaliami

Ocena przepisu

Opis

Podawaj np. z lodami lub budyniem.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z jabłek wydrąż gniazda nasienne. Połącz bakalie, płatki migdałów, miód i cynamon. Wypełnij jabłka bakaliami i włóż do torebki do gotowania na parze. Umieść w kuchence mikrofalowej i gotuj przez 3-4 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1464
Data dodania: 2010-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczone jabłka z bakaliami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.