Pieczony boczek z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczek kroimy na plastry, nacieramy majerankiem, ziołami, solą i pieprzem, odkładamy do lodówki na pół godziny. W tym czasie rozgrzewamy grill i na gorący kładziemy plastry mięsa. Polewamy oliwą podczas smażenia, pamiętając by regularnie przewracać mięso. Grillowany boczek podajemy z sałatkami, warzywami bądź pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1729
Data dodania: 2010-08-17

Zdjęcia

Pieczony boczek z grilla
frogger#

Dodane przez:

frogger

2010-08-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczony boczek z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.