Pierogi leniwe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Twaróg przełożyć do miski, dokładnie rozgnieść lub zmielić, dodać mąkę, jajko i sól. Wyrobić ciasto. Formować z niego rulon, a następnie nożem wykrawać po kawałku. Gotować w osolonej wodzie ok. 8 minut od wypłynięcia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1106
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Pierogi leniwe
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierogi leniwe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.