Pierogi z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki, jajka, soli i ok 3/4 szklanki letniej wody zagnieść ciasto. Jabłka obierz, pokrój w drobną kostkę i wymieszaj z cukrem. Z ciasta formuj niewielkie kulki i rozwałkuj na krążki. Na każdym placku kładź farsz, zlep brzegi. Gotuj w osolonym wrzątku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 25
Wyświetlenia: 874
Data dodania: 2011-05-29

Zdjęcia

Pierogi z jabłkami
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierogi z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.