• apette.pl
  • Pierś kurczaka w marynacie bazyliowo-awokadowej

Pierś kurczaka w marynacie bazyliowo-awokadowej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka opłukać podzielić na mniejsze części i lekko rozbić. Awokado obrać i zmiksować blenderem razem z listkami bazylii, masę doprawić solą i pieprzem. Paprykę chilli pokroić w drobne paseczki i dodać do masy z awokado. Każdą pierś z kurczaka posmarować masą i odstawić na godzinkę. Następnie smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 557
Data dodania: 2012-06-15

Zdjęcia

Pierś kurczaka w marynacie bazyliowo-awokadowej
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2012-06-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierś kurczaka w marynacie bazyliowo-awokadowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.