Pierś z kurczaka z grila

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka umyć, pokroić na kawałki. Przełożyćdo miseczki, potem dodaćmarynatę do drobiu, olej z pestek winogron i sos chili zielony. Całość dokładnie wymieszać. Przykryćfolią spożywczą, wstawić na godzinę do lodówki. Po tym czasie mięso kłaść na grilla i usmażyć na rumiano z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 547
Data dodania: 2012-05-30

Zdjęcia

Pierś z kurczaka z grila
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2012-05-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pierś z kurczaka z grila

2012-05-31 22:59:29

wygląda znakomicie!!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.