Piramidki mięsne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka myjemy, osuszamy i rozbijamy na kotlety. Następnie panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Żółty ser kroimy w paseczki. Następnie na usmażonych kotletach układamy kilka warstw pokrojonych pieczarek, a na pieczarki kładziemy paseczki sera. Całość krótko zapiekamy w gorącym piekarniku. Podajemy z ziemniakami lub ryżem na sypko.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 581
Data dodania: 2010-03-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Piramidki mięsne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.