Piszinger kakaowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę rozpuszczamy w garnuszku, dodajemy cukier, mleko, kakao, mieszamy, zagotowujemy, odstawiamy, studzimy. Do masy dodajemy mleko, dokładnie mieszamy do momentu uzyskania jednolitej masy. Odstawiamy na 10 minut. Masa musi trochę stężeć. Masą przekładamy wafle.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1512
Data dodania: 2011-04-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Piszinger kakaowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.