Piwoszki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zimne, twarde masło (z zamrażalnika) zetrzeć na jarzynowej tarce, dodać mąkę i piwo wszystko razem wymieszać. Wykrawać ciastka, można też na środek wykładać dżem. Upiec w mocno nagrzanym piekarniku.

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 595
Data dodania: 2011-01-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Piwoszki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.