Pizza kapryśna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagnieść ciasto z mąki, drożdży, wody i soli. Odstawić na godzinę do wyrośnięcia. Wyrobić jeszcze raz, rozwałkować na placki, podgiąć brzegi ku górze. Placki posmarować pastą pomidorową i układać na nich wszystkie składniki. Zapiec w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2085
Data dodania: 2008-10-07

Zdjęcia

Pizza kapryśna
gusia1000#

Dodane przez:

gusia1000

2010-02-13
Pizza.
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (7)

Komentarze

Do przepisu na: Pizza kapryśna

2010-05-18 08:29:18

Nie ma to jak domowa pizza. Taka smakuje najlepiej.

2010-02-24 23:06:01

Uwielbiam pizze z różnymi nadzieniami.

2010-02-16 23:34:21

Jeszcze dodałbym bazylią.....
!Monia#

!Monia

2009-03-01 17:45:38

Ha, ha, ha no to wspolczuje meza, a moze to z lenistwa? Dac mu posiekac ziola prowansalskie do tej pizzy to nie bedzie kaprysny..:),:)

2009-01-25 19:56:37

Bardzo dobrze sie ja robi, szybko i bardzo smaczna. Polecam z ketchupem bo tak mi najbardziej smakuje.

2009-01-18 19:33:09

Cale szczescie, bo jest naprawde dobra ta pizza, a szkoda by bylo gdyby byla jak w tytule.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.