Placki z bananów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Banany obrać ze skórki, rozgnieść widelcem, dodać oba rodzaje mąki, mleko, cukier, jajka i sok z cytryny; wymieszać wszystko na gładką masę. Kłaść łyżką placki na gorący tłuszcz i smażyć na rumiano. Usmażone trzymać w cieple, aż do usmażenia wszystkich; podawać posypane cynamonem lub polane ubitą śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 709
Data dodania: 2011-01-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Placki z bananów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.