Płonące banany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukier, wodę i masło dać do naczynia, ogrzewać sześć minut na karmel. Zamieszać. Dodać sok z pomarańczy i z cytryny. Banany przekroić wzdłuż lub w plastry. Posypać pistacjami. Grand Marnier podgrzać, zapalić, polać banany, podawać od razu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1900
!Princeska

!Princeska

Data dodania: 2008-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Płonące banany

2010-02-09 01:02:12

Faktycznie, na weselu to jest atrakcja z tymi bananami.
!Pan dobra rada#

!Pan dobra rada

2008-09-07 23:53:17

nie podpalcie mieszkania tymi bananami
!kilka1980#

!kilka1980

2008-08-30 12:48:05

jadłam takie na weselu ostatnio sa mniam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.