Podsmażane kartacze

Ocena przepisu

Składniki

  • kartacze 6 szt
  • olej 3 łyżki

Sposób przyrządzenia

Na patelni rozgrzewamy olej. Kartacze mrożone lub zimne przekrajamy na pół, podsmażamy z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy z podsmażoną cebulką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1061
Data dodania: 2010-09-19

Zdjęcia

Podsmażane kartacze
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Podsmażane kartacze

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.