Polędwica smażona z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Polędwicę podzielić na porcje, lekko zbić, posypać solą oraz pieprzem i usmażyć z obu stron na maśle. Oddzielnie usmażyć bakłażany i przekrojone na pół pomidory, po czym dodać mąkę, przesmażoną na kolor ciemnobrązowy i rozprowadzoną wywarem (130g), sól i pieprz i czerwone wino, a następnie wymieszać i zagotować.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 719
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Polędwica smażona z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.