Polędwica smażona z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Polędwicę pokroić na kawałki, posypać solą i pieprzem. Smażyć z obu stron na maśle, aż będzie miękka. Oddzielnie usmażyć pokrojone w plastry bakłażany i przekrojone na pół pomidory bez skórki. Mięso podawać obłożone bakłażanami i pomidorami, posypane zieloną pietruszką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1202
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Polędwica smażona z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.