Polewa czekoladowa

Ocena przepisu

Składniki

  • czekolada gorzka 200 g
  • masło 200 g

Sposób przyrządzenia

Czekoladę pokruszyć na mniejsze kawałki, dodać pokrojone masło. Garnek umieścić w kąpieli wodnej na małym ogniu i powoli mieszać, aż czekolada i masło się rozpuszczą. Powinny mieć jednolitą konsystencję. Gotową polewą polewamy np. ciasto. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 435
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Polewa czekoladowa
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Polewa czekoladowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.