Pomarańcze z kremem twarożkowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Twaróg utrzeć z mlekiem, miodem i cukrem. Pomarańcze przekroić na pół i wydrążyć. Miąższ pokroić w kostkę, dodać do masy. Połówki pomarańczy napełnić kremem twarogowym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1560
Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Pomarańcze z kremem twarożkowym
kaMisia13#

Dodane przez:

kaMisia13

2010-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Pomarańcze z kremem twarożkowym

2010-03-05 15:02:32

muszę spróbować..

2010-02-09 01:02:46

Coś słodkiego i dobrego na szybko.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.