Pomidorowe risotto

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule rozdrobnić, zeszklić na oliwie, dodać do niej ryz, smażyć 5 min, dodać wino, odparować, dodać przyprawy i wywar a także pomidory. Gotować aż potrawa wchłonie sos i ryz będzie miękki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1088
Data dodania: 2010-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidorowe risotto

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.