• apette.pl
  • Pomidory faszerowane pastą jajeczną

Pomidory faszerowane pastą jajeczną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i posiekać. Cebulę pokroić bardzo drobno. Połączyć cebule i jajka, dodać majonez, sól i pieprz. Pomidory przekroić w 1/4 wysokości (od góry), wydrążyć, nałożyć pastę, a na wierzchu posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 10 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 478
Data dodania: 2012-04-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory faszerowane pastą jajeczną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.