Pomidory nadziewane pasztetem

Ocena przepisu

Składniki

  • pomidory 5 szt
  • pasztet wątrobiany 1 puszka
  • jajka na twardo 2 szt
  • koniak 1 łyżka
  • zielona pietruszka 1 łyżka
  • sól 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Pomidory przekroić i usunąć nasiona, posolić. Sporządzić nadzienie z pasztetu, posiekanych jaj i zielonej pietruszki. Następnie wlać koniak i sól. Włożyć nadzienie do pomidorów i schłodzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1132
Data dodania: 2009-12-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory nadziewane pasztetem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.