Pomidory smażone saute

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory umyć, pokrajać w niezbyt grube plastry, posypać przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na 30 min. , odsączyć. Tłuszcz rozgrzać, smażyć partiami pomidory z obu stron. Usmażone układać na półmisku i posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać do mięs smażonych lub duszonych.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 488
Data dodania: 2011-01-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory smażone saute

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.