Pomidory w galarecie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę, cukier, sól i ocet zagotowujemy i studzimy. Do zimnej zalewy dodajemy żelatynę. Pomidory kroimy w ósemki. Wkładamy do słoików, dodajemy pokrojoną cebulę, czosnek, ziele i natkę pietruszki. Do pomidorów wlewamy zalewę i gotujemy 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 15
Wyświetlenia: 1103
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory w galarecie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.