Pompadour

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę zalać zimną wodą, zagotować, odstawić na 2 godziny, dogotować. Ogórki obrane pokroić w paseczki, podsmażyć na maśle, skropić wywarem i dusić do miękkości. Tłuszcz rozgrzać, wymieszać z mąką, zrobić zasmażkę, połączyć z fasolą. Dodać szynkę pokrojoną,kapary, przyprawy. Posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1249
Data dodania: 2008-09-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pompadour

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.