Porowa surówka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie warzywa i owoce dokładnie umyć i obrać ze skórki. Marchewkę, czosnek i jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora pokroić na cienkie krążki. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Skropić całość sokiem z cytryny i wymieszać. Rodzynki namoczyć na 2 minutki. Wsypać do surówki i wymieszać. Całą surówkę polać jogurtem naturalnym. Schłodzić w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 427
Data dodania: 2011-11-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Porowa surówka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.