Pory zapiekane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

pory obrać,umyć i włożyć do gorącej wody.dodać łyżkę masła,szczyptę soli i cukru i gotować 15 minut bez przykrycia.wyjąć łyżką cedzakową i ostudzić.ser żółty wymieszać z bułką tartą.por4y zawinąć z plastry szynki,spiąć wykałaczkami,panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej.smażyć na rozgrzanym maśle na rumiano z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 556
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pory zapiekane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.