Prowansalska szparaga

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę pokroić na kawałki, cebulę obrać, drobno pokroić, usmażyć. Dodać koncentrat pomidorowy, poddusić, wymieszać z fasolką, doprawić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 552
Data dodania: 2008-09-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Prowansalska szparaga

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.