Przecieraki ziemniaczane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki ścieramy na tarce.Dodajemy jajko,sól, mąkę i mieszamy.W garnku gotujemy wodę.Na pokrywkę wykładamy trochę ciasta i łyżką nabieramy niewielkie porcje.Wrzucamy na wrzątek i gotujemy, aż wypłyną.Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną w kostkę cebulę i kiełbasę i rumienimy.Odcedzamy przecieraki i mieszamy z cebulą i kiełbasą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 980
Data dodania: 2010-10-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Przecieraki ziemniaczane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.