Przekładaniec

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

1 szklankę mleka, margarynę, cukier i cukier waniliowy zagotować. Dodać kaszę i gotować jeszcze przez 10 minut, stale mieszając aby się nie przypaliło. Krem podzielić na dwie części. Do jednej wsypać kakao. Herbatniki namoczyć w 2 szklankach mleka z rumem. Na podłużnej blaszce ułożyć dwa opakowania herbatników, przykryć jasną masą i warstwą z 2 opakować herbatników, rozłożyć masę ciemną i resztę herbatników.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 455
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Przekładaniec

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.