Pulpety

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso zmieszać z bułka jajkiem i przyprawami. Uformować pulpeciki i obsypać je lekko mąka. W garnku podgrzać bulion dodać do niego mięso i gotować 15 minut od czasu do czasu mieszając. Śmietanę rozmieszać z resztą mąki i dodać do mięsa pod koniec gotowania. Dokładnie wymieszać i zdjąć z ognia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 809
Data dodania: 2010-11-02

Zdjęcia

Pulpety
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpety

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.