Pulpety po włosku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa dodać jajko i pozostałe składniki, dokładnie wyrobić ( pomidory wcześniej należy sparzyć obrać ze skóry i pokroić w kostkę). Formować okrągłe pulpeciki. Można je przygotować w sosie: zagotować w garnku bulion i wrzucić do niego mięso, gotować ok 10 minut. Po tym czasie dodać do niego przecier- 2 łyżki- rozmieszany ze śmietaną 30 %. Pogotować chwilę. Ale można też ugotować na parze lub usmażyć.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 966
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Pulpety po włosku
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-09-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpety po włosku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.