Pulpety z sosem chili

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę namocz w mleku, a potem odciśnij i dodaj ją do mięsa, dodaj również jajko, sól, pieprz oraz cebulę pokrojoną w kostkę i przyprawę do mielonego. Wszystko wymieszaj i uformuj niewielkie kotleciki, potem obtocz w mące. Na patelni rozgrzej olej i usmaż na rumiano pulpety. Następnie dodaj szklankę wody, koncentrat, kostkę rosołową, chili i dopraw solą i pieprzem. Duś razem ok 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 635
Data dodania: 2010-04-08

Zdjęcia

Pulpety z sosem chili
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpety z sosem chili

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.