Puree z soczewicy

Ocena przepisu

Składniki

  • czerwona soczewica 1 szkl
  • masło 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Soczewice wypłukać, wsypać do garnka, zalać wodą do 1 cm. Nad powierzchnię. Moczyć pół godziny. Gotować 5 minut cały czas mieszając. Gdy będzie miękka, dodać masło i mieszając odparować wodę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1185
Data dodania: 2010-08-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Puree z soczewicy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.