Pwio na gorące dni

Ocena przepisu

Składniki

  • piwo 2 L
  • sok malinowy 1/2 szkl
  • cynamon 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Piwo schładzamy w zamrażalniku 1 godzinkę. Wyciągamy i przelewamy do dzbanka, dodajemy sok malinowy i cynamon, mieszamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 879
Data dodania: 2011-02-15

Zdjęcia

Pwio na gorące dni
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pwio na gorące dni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.