Racuchy z bananami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Drożdże rozprowadzić w letnim mleku z cukrem, odstawić. Gdy wyrosną wlać do mąki, dodać jajko, zmiksować ciasto i odstawić do wyrośnięcia. Banany obrać, pokroić w plasterki, dodać do ciasta, delikatnie wymieszać. Kładziemy na rozgrzany olej łyżką racuszki i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1251
Data dodania: 2010-10-25

Zdjęcia

Racuchy z bananami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuchy z bananami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.