Racuchy z daktylami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Drożdże rozpuścić w 30 ml ciepłego mleka wraz z cukrem. Odstawić do wyrośnięcia. Do kefiru dodać jajka, mąkę oraz wyrośnięte drożdże. Miksujemy ciasto. Odstawić do wyrośnięcia. Do ciasta dodać daktyle, wymieszać. Smażymy racuchy na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 656
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Racuchy z daktylami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuchy z daktylami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.