Racuchy z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę mieszamy z piwem, oprawiamy do smaku solą, pieprzem, imbirem i dodajemy proszek do pieczenia oraz jajka, całość dokładnie mieszamy za pomocą miksera. Do powstałej masy dodajemy pokrojone w cienkie plasterki pieczarki. Ciasto wymieszać. Smażymy placki na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1022
Data dodania: 2010-12-07

Zdjęcia

Racuchy  z pieczarkami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-07
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuchy z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.